Disney Tag!

disneys-movie-tangled-1920x1200

Vandaag vul ik de Disney tag in!
Ik ben dol op Disney en als ik een beetje vrije tijd heb zet ik een Disney film op onder het genot van een kopje thee. Door deze tag komen jullie achter mijn favorieten en andere weetjes van mijn op het gebied van Disney! Laten we snel beginnen.

Wat is je favoriete Disney film?

Mijn meest favoriete is nog niet zo heel oud. Namelijk Tangled. Ik ben zo dol op deze film. Vind de liedjes leuk, de verhaal lijn en de animatie vind ik zo mooi. Mijn meeste favoriete scene is als al de wetsballonnen de lucht in gaan en ze samen in het bootje zitten. Ik krijg daar zo’n gelukkig en vrolijk gevoel van. Heerlijk!

Welke zou je willen?

In films als assepoester en sneeuwwitje kan je de prinsen niet echt persoonlijk leren kennen. Bij Aladin is dat dan weer wel en daarom kies ik Aladin.

Welke prinses wil je zijn?

Zonder enige twijfel, Assepoester. Ondanks dat het verhaal misschien en beetje zielig is vind ik haar persoonlijkheid heel leuk en lief en zou ik heel graag haar leven willen. Zeker nadat ze met de prins is getrouwd haha!

Op welk karakter lijk je het meest.

Bij deze vraag kom ik weer terug bij Tangled en dan natuurlijk Rapunzel. Omdat ze zo lekker eigenwijs en nieuwsgierig is passen we heel goed bij elkaar.

Wat is je favoriete liedje?

En bij deze vraag kom ik alweer terug bij Tangled haha! Mijn meest favoriete liedje komt uit mijn meeste favoriete scene die ik al eerder genoemd heb. I see the light heet het liedje.

Wat is je favoriete Disney park?

Ik ben eigenlijk alleen nog maar in het park in Parijs geweest. Het park in Amerika ga ik als het goed is deze zomer bezoeken. Maar mijn favoriete park van Parijs is het originele hoofdpark met het prachtige kasteel.

Dit was de tag ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Neem hem vooral achter en laat het even weten als je dat doet, zou het super leuk vinden om te weten wat jullie favorieten zijn!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: