Het leven van een vegetariër!

Schermafbeelding 2015-10-22 om 22.59.38

Vandaag wil ik jullie iets meer vertellen over hoe het is om een vegetariër te zijn en waarom ik voor deze levensstijl heb gekozen.


Vanaf jongs af aan had ik al veel met dieren. Ik vond het altijd leuk om naar de kinderboerderij te gaan en toen mijn moeder mij daar op een dag mee naar toe nam, vroeg ik in de avond: ‘Mama, waar worden hamburgers van gemaakt?’ Ze probeerde me toen voorzichtig te vertellen dat dat gemaakt werd van precies zo’n varkentje als ik vandaag op de kinderboerderij had gezien.

Toen ging ik nadenken en besloot dat ik nooit meer vlees wilde eten. Mijn moeder en vooral mijn oma hebben mij jaren lang proberen te overtuigen, omdat vlees goed voor je is en het niet goed is voor je lichaam als je die stoffen niet binnen krijgt. Mijn moeder begon het te accepteren toen ik wel ‘nepvlees’ wilde eten.

Nu zo’n 11 jaar later ben ik nog steeds vegetarisch en zit ik lekker in mijn vel. Ik slik pillen om geen vitamine tekort te komen en eet genoeg groente en fruit om het nodige te kunnen opvullen.

Als je vragen hebt of je speciale recepten wilt weten die ik graag eet die totaal vegetarisch zijn hoor ik het graag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: