Steden waar ik nog naar toe wil!

 

 

17178926219_27840468b0_bIk was aan het brainstormen voor leuke artikelen en toen bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om aan jullie te vertellen welke steden en landen ik graag nog wil bezoeken. Aan het einde van het jaar hoop ik dat ik er heel veel af kan strepen. Ben ji benieuwd waar ik nog naar toe wil? Lees dan verder…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik al heel veel steden heb gezien. Daarover kan ik een ander artikel maken. Laten we voor nu maar snel beginnen.

Steden:

– London

– Madrid

– Venetië

– New York (Ben ik al geweest, maar kan er nooit tevaak heen gaan).

– Florida (Staat deze zomer op de planning).

– Las Vegas

– Miami

– Barcelona (In oktober op de planning).

– Disney land parijs (Geen echte stad, maar wil er wel graag heen!)

Dit zijn de Steden waar ik dit jaar heel graag naar toe zou willen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Vertel vooral waar jullie graag nog naar toe zouden willen en wat jullie favoriete steden zijn. Ook hoor ik het graag als jullie een artikel willen over de steden die ik al bezocht heb, met tips en hotspots in die steden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: