Bucketlist #1 beautyproducten

 

Schermafbeelding 2015-10-21 om 21.38.05

Vandaag deel ik met jullie welke producten nog op mijn lijstje staan. Het zijn allemaal high-end producten met als reden dat ik natuurlijk moet sparen om zulke dure producten te kopen. Laten we snel beginnen en laat vooral achter wat er nog op jouw lijstje staat. 

  • Mac – faux, heel veel mensen hebben dit pareltje al inclusief een paar vriendinnen. Ik vind hem zo mooi, alleen elke keer als ik in de winkel sta houd iets me toch tegen om het te kopen, daar gaan we snel verandering in brengen.
  • Nars – Orgasm, misschien wel de meest bekende blush. Naast de highlighter albatros heeft ook deze blush een hoog plekje op mijn verlanglijstje.
  • Bobbi Brown – shimmer brick, ze kosten maar liefs 50,- maar dat houd me niet tegen om er over een tijdje eentje te kopen.
  • Mac – Sweet as Cacao, deze bronzer van Mac hebben ook vriendinnen van mij, ik vind hem zo ontzettend mooi, maar kan hem steeds niet vinden als ik bij Mac ben.

Laten we het even houden op deze vier producten. Over een jaar of half jaar kijk ik samen met jullie terug op dit artikel om te kijken of ik het heb weten te bemachtigen en wat ik er van vond. Ook zal ik dan een nieuwe lijstje maken met nieuwe producten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: