Een bedankje voor vandaag #1

grateful 2

Besef eventjes dat ik dit artikel schijf in mijn korte broekje, in de zon en met een drankje. Terwijl ik aan het bedenken was waar ik een artikel over wilde schrijven besefte ik me dat ik echt heel erg dankbaar mag zijn dat ik hier zo zit. Bedoel ik had ook in het koude Nederland kunnen zitten met een dikke trui aan. Door dit alles kwam ik op het idee voor een nieuwe serie, namelijk een bedankje voor vandaag. In deze serie pak ik een dag in de twee weken dat ik echt iets leuks heb meegemaakt en deze deel ik dan met jullie. Even een lekkere dosis positiviteit. Want zeg nou zelf.. Wie kan dat nou niet gebruiken. 

Vandaag ben ik aangekomen op Grand Canaria. Na een 4 uur durende vlucht was ik blij dat ik weer op de grond stond (ik heb namelijk een beetje angst voor vliegen.) Eenmaal geland hadden we binnen 1o minuten onze koffers en stond ons privé busje die mijn vader perfect had geregeld al klaar konden we gelijk weg rijden. Ik kan hier dus zo blij van worden! Ik ben namelijk ook niet zo goed in wachten.

Eenmaal in ons hotel kleedde we ons gelijk om. Het is hier namelijk zo’n 25 graden. En hoppa! Gelijk met zijn allen naar de boulevard om een hapje te eten. Het eten kwam heel snel een smaakte nog goed ook. Wat ook heel fijn was is dat het hier een uur vroeger is en we dus een uur langer van onze eerste dag mogen genieten.

Na onze lekkere lunch liepen we over het strand waar ik voor de eerste keer van de dag een gratis en goede wifi verbinding vond! Ik liet me vallen op het stand en heb wel twee uur met mn hoofd in de zon mijn vrienden op de hoogte gebracht dat ik was geland en een Instagram foto geplaatst.

Nu zit ik even in het appartement. Ik ga zo douchen en me opmaken (waar ik ook altijd zo van geniet) Daarna gaan we een lekker hapje eten en dan is deze super dag alweer voorbij.

Dit was het eerste artikel van mijn serie. Ik hoop dat je hem leuk vond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: