Mijn ochtend routine Februari 2016

mornings

 

Laat ik allereerst beginnen met dat ik enorm veel van uitslapen houd. Ik heb er dus echt een hekel aan om vroeg uit mijn bed te gaan. Met het eerste uurtje vrij kan je mij heel  blij maken. In het artikel van vandaag vertel ik wat ik s’ochtends doe om mezelf klaar te maken en op welke volgorde. 

Als ik om half 9 op school moet zijn zet ik mijn wekker om 6.45 uur. Ik blijf meestal tot zeven uur liggen, omdat ik niet zo heel snel uit mijn bed kan komen. Ik kijk dan altijd gelijk op mijn telefoon en check de gemiste berichtjes, Instagram posts en Snapchats.

Als ik eenmaal mijn bed uit ben gekomen trek ik snel mijn badjas aan en loop naar beneden waar mijn boterham al klaar ligt met een lekker glas verse jus d’orange.

Als ik gegeten heb loop ik weer naar boven waar ik mijn kleding uitzoek.

Dan is het tijd om te douchen. Ik douch altijd ochtends en avonds. Als ik mijn haar was doe ik dat in de avond want dat scheelt weer tijd.

Als ik helemaal ben aangekleed is het tijd voor mijn make-up. Hier trek ik meestal wel twintig minuten voor uit die ik ook echt wel nodig heb. Als ik klaar ben is het meestal rond acht uur.

Als aller laatst pak ik snel de  boeken die ik nodig heb samen met mijn eten en een flesje water.

Laat vooral achter hoe jij je s’ochtends klaarmaakt. Het leek me leuk om een artikel te schrijven over tips om in de ochtend tijd te besparen. Laat maar weten of daar interesse naar is.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: