Leuke tv programma’s om terug te kijken!

Schermafbeelding 2016-02-24 om 18.12.21

Vandaag zet ik de leukste programma’s die je gratis terug kan kijken op een rijtje. Als ik me verveel vind ik het heerlijk om gewoon lekker op de bank of in bed te gaan liggen en lekker een programma terug te kijken. Natuurlijk kijk ik ook veel Netflix (laat het vooral achter als je mijn aanraders wilt horen), maar een leuk televisie programma vind ik ook heel erg leuk. Nieuwsgierig geworden? Klik dan verder.ย 

Allereerst begin ik even met de websites waar ik altijd de programma’s op terug kijk. http://www.rtlxl.nl en http://www.kijk.nl .

Rtlxl

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.46.58.png
Temptation Island

Temptation Island is een programma waar stellen op een eiland gaan zitten gescheiden van elkaar. Op het eiland worden beide partners verleid door singles. Elke avond word op het eiland aan de andere partner wat de ander heeft uitgespookt. Kort samengevat, een hoop drama en tranen!

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.46.47.png
Moordvrouw

Moordvrouw! Voor dit programma mag je me wakker maken. Ik denk dat dit naast Hollands next topmodel mijn favoriete Nederlandse programma is. Spannend maar echt heel leuk! Een mega aanrader.

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.47.20.png
Koopziek

Koopziek, een programma die nog niet zo lang op tv is en word gepresenteerd door Angela Groothuis. Het programma gaat over vrouwen die in de problemen komen doordat ze verslaafd zijn aan shoppen. Erg leuk en vermakelijk programma!

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.47.29.png
Lelijke Eendjes

Lelijke eendjes, een programma met wederom een hoop gehuil. Het gaat over mannen en vrouwen die niet tevreden zijn met iets van hun lichaam. Samen met Lieke van Lexmond ondergaan ze een operatie en worden ze gevolgd tot een jaar later.

Kijk.nl

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.57.20.png
Gestalkt

Gestalkt gaat over mensen die gestalkt worden. Dankzij een goed team komen ze erachter wie de stalker is en gaan ze de confrontatie aan!

Schermafbeelding 2016-03-06 om 18.57.38.png
Grenzenloos verliefd

Een klassieker! Geen uitleg bij nodig

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: