Travel the world

 

Unknown
Inplaats van dat ik jullie tips geef, vraag ik vandaag om jullie hulp. Er staan namelijk wat leuke reisjes op mijn planning en ik vroeg me af of jullie leuke restaurantjes en hot-spots weten die ik sowieso moet hebben gezien.

De steden en landen die ik dit jaar nog ga bezoeken zijn er een hoop. Ik hou van reizen en ik voel me bevoorrecht dat ik dit allemaal kan doen. De steden en landen staan op volgorde waarvan ik ze ga bezoeken.

  • Parijs – 2 April
  • Madrid – 12 Mei
  • Barcelona – 23 Mei
  • Miami – 11 Juli
  • Praag – 4 September

Laat het me vooral weten als je een leuk plekje weet. Je helpt me daar heel erg mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: