Favoriete parfum het moment

lveb

Vandaag vertel ik jullie over mijn favoriete parfum van het moment. Benieuwd waarom het een favoriet is? 

Ik heb enorm veel parfum. Misschien wel 5o flesjes. Zoals jullie weten was ik vorige maand op Gran canaria hier zijn de parfums een stuk goedkoper. Een voorbeeld, ik kocht hier 100 ml Si van Giorgi0 Armani voor 49,99! Terwijl je er bij de Douglas 107 voor betaald. Ook nam ik dus la vie est belle mee. Een parfum die ik nog niet eerder had maar al wel erg lekker vond. Ik kocht 50 ml voor 46,99.

Wat ik zo lekker vind aan dit parfum is dat hij heel maar dan ook echt heel lang blijft zitten. Sowieso twintig uur. Omdat ‘ie zo lang blijft zitten hoef je niet meer bij te spuiten en gaat het luchtje dus heel lang mee!

De reden dat ik hem niet eerder had gekocht is, omdat hij echt heel prijzig is.

30 ml  voor 66,-

50 ml voor 94,50,-

75 ml voor 120,-

Ik ben goudeerlijk als ik zeg dat ik vind dat iedere vrouw deze parfum moet hebben. Dus als je La vie est belle van Lancome in de aanbieding ziet zeg ik… Inslaan!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: