Kat Von D – Shade+Light eye contour palette

IMG_1647

Afgelopen week was ik in Miami en bezocht ik de Sephora. Het Kat Von D palette stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ik rekende die samen met wat andere producten (waar binnenkort ook reviews van komen) af. Vandaag review ik dit palette en vertel ik jullie of het het geld waard is. 

Om te beginnen vind ik de verpakking heel erg mooi, het palette komt in een doosje die er precies zo uitziet als de werkelijke verpakking. Het is stijlvol en erg stoer, zoals van van Kat Von D gewend zijn.

Schermafbeelding 2016-07-18 om 14.10.43 (1)

Zo ziet het palette eruit als je het opent. De kleuren zijn allemaal mat. Dat is iets waar je van moet houden. Ik weet niet of het echt helemaal bij mij past. Ik vind namelijk een glitter op het bewegend ooglid altijd heel mooi. Het was dus even wennen, maar ik heb er toch een look uit kunnen halen. Uit dit palette kan je zowel draagbare als avondlooks maken. Dat vind ik echt een pluspunt.

Tijd voor de swatches!

 

Schermafbeelding 2016-07-18 om 20.24.23

De eerste vier kleuren, ik vind twee bruine kleuren heel erg op elkaar lijken. In het palette lijkt dit niet het geval, maar bij het swatchen zie ik bijna geen verschil. De lichte kleuren verschillen maar een heel klein beetje van elkaar.

 

Schermafbeelding 2016-07-18 om 20.24.40

Deze vier kleuren vind ik dan wel weer heel mooi en hebben ook echt heel veel pigment. De zwart is echt heel intens en ik heb nog nooit een wit gezien met zoveel pigment.

Schermafbeelding 2016-07-18 om 20.24.49

Ook over de laatste vier kleuren ben ik te spreken. Vind vooral de rode kleur heel erg mooi omdat het een kleur is die ik nog niet heb en bijzonder is.

De structuur van de oogschaduwen is heel romig. Je moet oppassen met aanbrengen voor fall out want ze zijn ook heel erg korrelig! Dat vind ik echt een nadeel. Maar als je je kwast aftikt voor het aanbrengen voorkom je het meeste. Ik vind het palette prachtig, maar weet niet of het echt bij mij past. Ik mis nog steeds een mooie glitter.

Het palette heb ik gekocht voor 46 Dollar.

Klik hier voor de directe link naar de website van Sephora.

Liefs,

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: