Review : Chanel lêvres scintillantes lipgloss

dsc_0413

Een lipgloss van Chanel. Iets wat al een hele tijd op mijn lijstje stond, maar ik steeds uitstelde vanwege de prijs. Tot dat IciParis een actie had waarbij je 30% korting kreeg op alle lipgloss en lipstick. Dezelfde middag nog bezocht ik de winkel en kocht onderaannemer deze lipgloss. Benieuwd wat ik ervan vind? 

dsc_0384

Ik koos voor dit mooie mauve-achtige kleurtje in de kleur 46. Hij viel enorm op doordat ik het een apart kleurtje vond.

dsc_0416

En dit is dan de swatch! Ik vind het voor een lipgloss echt een hele goede dekking hebben. Niet zo sheer als ik verwacht had. Ik ben er heel erg blij mee en het is zeker het geld waard.  De lipgloss kost origineel 30,01,-. De actie loopt nog steeds en hierdoor is hij nu te koop voor 20,01,-. Dus wees er snel bij.

De lipgloss is hier te koop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: