Mijn Daisy by Marc Jacobs verslaving!

dsc_0412

Helemaal dol ben ik op de luchtjes van Marc Jacobs! Ik heb er drie in mijn bezit en vandaag deel ik waarom jij echt een Marc Jacobs in je collectie zou moeten hebben!

Mijn liefde voor deze luchtjes is ontstaan tijdens mijn trip naar New York waar ik de originele Daisy kocht. (Die met de witte bloemetjes op de foto). Zo bloemig en fris, I love it!

dsc_0403
De originele Daisy

Intens gelukkig kan ik worden van deze geur. Ik ben slecht in het beschrijven van geuren, maar ik denk dat ik onder andere peer ruik.

dsc_0400
Daisy blush

Deze heb ik eigenlijk vrij recent gekocht. Ik denk een maandje of drie geleden. Een bijzondere geur. De peer is weggelaten en er is plaats gemaakt voor veel meer bloem. Echt een bloemige geur.

dsc_0401
Daisy Eau So Fresh

En dit is dan mijn meest recente aankoop! gelijk maar een 100 mil. fles van gekocht. Want wat is ruikt deze lekker. Hier ruik je juist geen bloemige geuren in maar meer fruit. En dan bedoel ik heel veel fruit. Net als de rest heerlijk!

dsc_0405

Mijn schatjes! Ben er heel blij mee en ga zeker opzoek naar meerdere lekkere luchtjes van Marc Jacobs. I’ll keep you updated.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: