Review: Dior Addict Gloss

dsc_0387

Ik ben een echte lipgloss fan. En zeker als het om dure merken gaat kan ik er heel gelukkig van worden. Al eerder zagen jullie mijn artikel over mijn laatste Chanel aanwinst die ik goedkoper wist te scoren via de actie die IciParis heeft. Ook deze drie lipglossjes rekende ik af tijdens mijn dure tripje naar de IciParis. 

dsc_0398
PRINCESS-ROSE SURPRISE -EVERDIOR

Het gaat om deze drie leuke kleurtjes. Ik kocht iedere lipgloss voor 23,- per stuk. Zoals je kan zien ben ik van de roze kleurtjes haha! Maar juist omdat lipgloss vaak een sheer dekking heeft vind ik dat dat makkelijk kan zonder dat het heel opvallend is.

dsc_0399

Zoals je kan zien zijn de kleuren wel echt heel glanzend. Er zitten grote grove glitters in iets waar je van moet houden. Ik vind dat het op je lippen niet zo opvallend is.

 

 

dsc_0393

Dit vind ik de mooiste kleur van de drie. Fris maar niet te opvallend

dsc_0395
EVERDIOR

De meest felle en gelijk mijn minste favoriete. Ik vind hem voor mij iets te fel en opvallend. Qua lipstick etc. zou ik ook nooit voor zo’n kleur gaan.

dsc_0396
PRINCESS

Dit lieve rose kleurtje stelt me dan weer niet te leur. Vind hem mooi staan bij lichte huidjes. Ik denk dat als je een getinte huid hebt het er meer uitziet als een doorzichtige lipgloss. Dus dan zou ik gaan voor EVERDIOR.

Ik vind de glosses echt heel erg mooi en ik ga er zeker meer toevoegen aan mijn collectie.Wat vind jij van de lipglossen?

Advertenties

One thought on “Review: Dior Addict Gloss

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: