Review: BOBBI BROWN highlighting powder

dsc_0430

Laats kreeg ik mijn allereerste Bobbi Brown product. Benieuwd wat ik ervan vind?

dsc_0426

Deze prachtige poeder heet Telluride en is helaas limited edition. Op Dit moment is hij nog bij geselecteerde filialen van o.a. de Douglas te verkrijgen. Naast de prachtige en bijzondere roze kleur, ruikt de poeder ook nog eens heel erg lekker. dsc_0433

Zoals je ziet is de poeder enorm roze. En ja zo is hij ook op je gezicht als je niet oppast. Dat vind ik wat minder. Daarom gebruik ik hem altijd in combinatie met een andere high lighter. Met Soft and Gentle van Mac bijvoorbeeld is hij heel erg mooi.

 

dsc_0431

De high lighter is 48,-. Ik vind hem dat alleen niet waard. De poeder is snel van je gezicht af. Wat ik opvallend vind omdat ik dat met andere high lighters totaal niet heb. Voor mij is mijn eerste Bobbi Brown product dus helaas een miskoop. Heb jij producten van Bobbi Brown die wel fijn zijn? Laat me dat dan vooral weten hier beneden in de reacties!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: