Review: Kaviar gauche limited edition Catrice eyeshadow quattro

dsc_0450

Gister toen ik een bezoekje aan de kruidvat bracht, kwam ik dit leuke kleine palletje tegen. Voor de prijs kon ik hem niet laten liggen dus ik besloot hem af te rekenen. Voor vandaag heb ik er een review over gemaakt. Nieuwsgierig geworden?

dsc_0454

Het palletje behoort tot de Kaviar gauche limited edition van Catrice deze herfst. En dat is goed te zien! ik vind de kleuren in het pallet er heel mooi uitzien. Vooral de rode kleur spreekt me erg aan.ย dsc_0453

De kleurtjes van dichtbij. Je kan met deze kleuren op zich wel een natuurlijke look maken. Als je de onderste twee kleurtjes gebruikt heb je een mooie natural look. Maar als je wat opvallender wilt gaan, ben je bij dit pallet ook aan het goede adres.

dsc_0455

De oogschaduws vallen me helaas iets tegen. Ze zijn heel korrelig en van het pigment is ook niet heel veel te zeggen. Vooral de twee donkere kleuren dekken moeilijk. Ik moest een paar keer erover heen gaan om dit resultaat te bereiken.

dsc_0451

Ben je opzoek naar een betaalbaar oogschaduw palletje voor de herfst en ben je aan het beginnen met oogschaduw dan is dit pallet zeker iets voor jou. Draag je vaker oogschaduw dan denk ik dat je beter iets meer geld kan investeren in een kwalitatief beter palletje.

(De prijs is 4,99,- en te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: