Review: Alien Thierry Mugler

dsc_0448

We zitten in november en over een klein maandje zitten we al weer in dé feestmaand van het jaar. Natuurlijk horen daar cadeautjes bij en ik  ben er van overtuigd dat je als blogger nooit te vroeg kan beginnen met het delen van cadeautips. 

Het luchtje zit in een voor mij vreemde verpakking, maar dat neemt niet weg dat ik het wel heel mooi vind. Het is anders en opvallend. De paarse kleur vind ik erg mooi. Maar de geur!  dat is een spektakel. I love it! Het is zoet maar volgens mij ruik ik ook wat kruiden.

dsc_0447

Het is zeker het geld waard. Want het is helaas geen goedkoop luchtje. Ben je nog opzoek voor de feestdagen of gewoon om jezelf te verwennen dan raad ik je aan Alien zeker te ruiken wanneer je een bezoekje brengt aan de parfumerie. dsc_0449

30 ml: 68,-

60 ml: 98,-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: