The Body Shop Frosted Berries

dsc_0440

Ik ben dol op de Body Shop, maar nog doller op hun kerstcollecties. Sind 1 november ligt de collectie voor dit jaar in de winkels en ik ben al even wezen snuffelen voor jullie (en natuurlijk ook stiekem voor mezelf). Ik moet zeggen dat het me dit jaar een beetje tegen viel. Dat kan natuurlijk ook komen doordat ik zo dol was op de frosted plum collectie van vorig jaar. Stiekem had ik hoop dat die er dit jaar weer in zou zitten, maar dat was helaas niet zo. Toch sprak de Frosted Berries lijn me ook wel aan. Het lijkt wel op eerdere kerstcollecties, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kocht een hand crème en een lippenbalsem.dsc_0441

Om te beginnen de hand creme. Een product waar ik niet zonder mee kan. Ik heb er altijd wel eentje in mijn tas zitten. Ik vind de verpakking heel erg leuk. En de formule heel erg fijn.

dsc_0444

Over de lippenbalsem ben ik nog veel enthousiaster. Mijn lippen worden er echt zacht van en het kleurtje geeft een verzorgde look.

Ben je nog opzoek naar een kleinigheidje? Ga naar de Body Shop!

Lippenbalsem: 5,-

Handcreme: 5,50,-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: