Review: The power of make up bij Nikkie Tutorials en Too Faced

dsc_0468

Een veel besproken en berucht palette. Het Too Faced The power of make up palette in samenwerking met Nikkie Tutorials. Vandaag deel ik mijn mening.

dsc_0472-1

Een uitgebreid palette. Je krijgt namelijk 12 oogschaduw kleuren, twee blushes, een bronzer en een higlighter. De reden dat het palette vaak slecht word gevonden is de pigmentatie. Laten we is een kijkje nemen.ย dsc_0471

Dit zijn de oogschaduw kleuren. En ja, ook mij valt het heel erg tegen. Je betaald voor het pakket en verzend kosten zo’n 80,-. Je verwacht iets moois.

dsc_0473

De blushes, bronzer en highlighter. De bronzer vind ik wel prachtig. De rest valt me tegen.

dsc_0474

Bij het pakket krijg je een aantal goodies. Namelijk een mascara, eyeliner, losse glitters en een oogschaduw basis. De eyeliner is full size. De mascara is paars. Apart maar ik vind het effect wel gaaf als ik hem op mijn onderwimpers gebruik. Daarbij is de formule zo fijn dat ik van plan ben de zwarte full size te kopen als ik in Parijs ben. Van losse glitters ben ik nooit fan geweest en dit product veranderd daar helaas niks aan. De eyeliner vind ik wel erg fijn.

Lastig, is het palette het waard of niet. Als je fan bent van Nikki dan zou ik zeggen, ja koop hem. Maar ben je dat niet. Dan kan je beter gaan voor een ander palette. Voor mij is dit het helaas net niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: