Welk Naked Palette past het best bij mij?

dsc_0475

Omdat ik uit eigen ervaring weet dat het moeilijk is om te bepalen wel Naked palette van Urban Decay het best bij jou past, of welke je het best kan kopen, leek het mij een goed plan jullie uit de branding te helpen. Ik heb alle vier de paletten in mijn bezit en vergelijk ze vandaag met elkaar. Benieuwd?dsc_0481

Urban Decay is denk ik mijn favoriete merk als het om oogschaduw gaat. Ik houd van hun formules en de vormgeving die ze gebruiken. Dat is ook de reden dat ik ze alle vier heb gekocht. Omdat Urban Decay pas sinds kort weer wordt verkocht in Nederland besloot ik er nu pas een artikel over te schrijven. dsc_0491

Ik ga iets over de paletten vertellen in de volgorde van hoe ik ze heb gekocht. Naked 1 kocht in New York in 2o14. Zo gelukkig als een kind een een snoepwinkel liep ik de Sephora uit. dsc_0479

Dat ik dit palette al lang met veel liefde gebruik is goed te zien haha! De oogschaduwen hebben deuken en de verpakking is aardig versleten. Wat een groot nadeel is aan dit palette is de kleine spiegel. Dat hebben ze gelukkig in de nieuwere paletten veranderd. Dit palette heeft alles wat je zoekt als je van warme make up looks houd. Je kan op zich wel wat koeler gaan, maar het palette is vooral warm. Dit is ondanks de andere paletten mijn ultieme favoriet.

dsc_0484

Naked 2 kocht ik in Rome. Met 30 graden liep ik door de stad en hoeveel ik ook verlangde naar water, toen ik de Sephora zag was mijn dorst gelijk verdwenen. Ik had al stiekem laten vallen dat ik een tweede Naked wilden gaan halen. En toen ik de Urban Decay stand zag wist ik dat deze mee naar Nederland zou nemen.

dsc_0477

Naked 2 is veel koeler als zijn voorganger en heeft ook wel veel bronzen tinten erin zitten. Iets waar je van moet houden. Maar je kan wel alle kanten op met deze kleurtjes.

dsc_0492

Naked Smokey was mijn derde koop. Ik vind de verpakking van deze het aller mooist. Het smokey effect hebben ze heel mooi terug laten komen in de verpakking. dsc_0478

Ik kocht het Palette in Rotterdam. Gewoon in de Ici Paris. Het personeel is er heel aardig. Ik vind de buitenste zes kleuren echt heel erg mooi, maar van de blauwe kleuren ben ik niet zo weg. Het is wel een heel divers Palette het meest van allemaal. Hou je van wat heftigere looks? Ga dan voor deze.

dsc_0482

Naked 3 maakte mijn collectie compleet. Ondanks dat ik altijd sceptisch was over dit palette kreeg ik er toch steeds meer interesse in. Een vriendin van mij had hem namelijk al wel en was er erg over te spreken.

dsc_0476

De reden dat ik zo sceptisch was was omdat ik het veel te roze vond. En ja, dat is het ook. Maar als je de goede kleuren weet te combineren is het juist heel erg mooi en uniek. Ik ben verliefd op dit palette. dsc_0486

Zoals ik al zei is Naked 1 mijn meest favoriete. Nog even op een rijtje. Houd je van warm, ga dan voor Naked 1. Houd je van koel, ga dan voor Naked 2, Ben je van de heftige looks? Naked Smokey is iets voor jou! En vind je roze heel mooi, koop Naked 3.

Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en als er nog vragen zijn, stel ze hieronder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: