Telefoon hoesje van Casable.com

dsc_0515

Van Caseable.com ontving ik dit hele leuke telefoon hoesje. Het leukste eraan vind ik dat ik hem zelf heb mogen ontwerpen! Ik koos voor een plaatje waar worden opstonden die mij aanspreken en bij mij passen. Ik vind hem heel erg leuk geworden. Aangezien een hoesje voor je telefoon onmisbaar is als je er zuinig op bent, kan je er nooit genoeg van hebben.

dsc_0513

Het hoesje kwam aan in dit pakketje. Het zat goed beschermd en was dan ook helemaal niet beschadigd door de rit. De medewerker waar ik contact mee heb gehad vond ik erg aardig. dsc_0512

Het hoesje is van heel stevig materiaal en goede kwaliteit. Het hoesje sluit goed aan om mijn telefoon. De randjes steken uit en dat is heel goed. Dit betekend namelijk dat als ik mijn telefoon laat vallen (wat vaak gebeurt ik ben namelijk niet zo handig) het hoesje de val opvangt. dsc_0514

Aan de binnenkant van het hoesje zit een soort ‘kussentje’ van bijzonder materiaal. Er staat op dat het gerecycled is. Een pluspunt! Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik weg ben van dit hoesje. Op caseable.com kan je dus helemaal zelf een hoesje ontwerpen. Leuke vakantie naar Amerika gehad? Maak een collage en laat het drukken op een telefoon hoesje. Vind je die selfie met je vrienden zo super leuk? Laat het drukken op een telefoon hoesje. Ik ga zeker caseable.com vaker bezoeken. Jij ook?

(Dit artikel is in samenwerking met caseable).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: