Essence lip cream VS Catrice lip cream

dsc_0487

Een tijdje geleden brachten Essence en Catrice hun nieuwe collecties uit. Bij alle twee de merken zaten er ‘lip creams’ in. Een product dat denk ik nagedaan is van NYX. De soft matt lip creams van NYX zijn namelijk erg populair. Niet gek dus dat het nagedaan wordt. Vandaag heb ik de creams van Essence vergeleken met die van Catrice. Welke formule is beter en welke vind ik nou het fijnst. Je komt erachter als je verder leest. dsc_0494

Ik begin met Catrice. Ik kocht de kleuren 020 Rose your voice! en 010 Midnude season. De eerste kleur vind ik niet zo mooi, te roze voor mij. De tweede kleur spreekt me meer aan.

dsc_0495

De formule vind ik erg fijn. Het droogt alleen alles behalve mat op. Dat is jammer, want dat doen die van NYX wel. Hier kan je goed zien dat Rose your voice erg roze is.

dsc_0493

En dan Essence. Ik kocht 02 Beauty approved! en 01 la vie est belle. De tweede kleur kocht ik omdat ik het vond lijken op een product dat Essence eerder heeft uitgebracht. Dat was een long lasting lipgloss in de kleur my favorite milkshake. Ik vond die zo mooi dat dat dus ook mijn eerste en enige lipgloss is die ik helemaal heb opgemaakt. Maar de eerste kleur… WOW! Zo mooi, zo fijn, en zo verzorgend. dsc_0496

Anders dan die van Catrice hebben de Essence glossjes en hele hele hele lekkere geur. Ik blijf er maar aan ruiken haha! Hier bleek dat la vie est belle totaal niet leek op wat ik gehoopt had. Het is een hele opvallende barbie roze kleur en daar houd ik echt niet van. Maar Beauty approved vind ik zo mooi. Dat is mijn favoriet van de vier. dsc_0497

Alle swatches bij elkaar. Links Essence, rechts Catrice. Je ziet dat de die van Essence niet egaal aanbrengen. Daar heb ik met de hele lichte roze heel veel last van op mijn lippen, maar met de donkere kleur is dat een stukje beter. Catrice brengt veel egaler aan, maar droogt je lippen heel erg uit.

De winnaar van vandaag is Essence voor mij. Het heeft mooi kleuren, ook mooie rode tinten namelijk en de formule is heel fijn. Ook is de prijs fijn namelijk 2,39. Catrice kost 3,69.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: