Review: Kaviar Gauche nagellak Catrice

dsc_0521

Vorige week reviewde ik een heel leuk oogschaduw palette van Catrice. Die zelfde dag kocht ik ook deze twee leuke nagellakjes uit de zelfde collectie. Ik heb ze voor jullie uitgetest. Zijn ze het waard?

dsc_0517

De kleuren die ik mee nam zijn c03 Fleur du soir en c01 Nude sublime. Eigenlijk ben ik nooit zo fan van rode nagels. Op mijn handen al helemaal niet, maar op mijn teennagels kan ik een goede rood soms nog wel waarderen. Gelukkig was dit een goede rood. Anders als met op je handen blijft nagellak op je voeten een stuk beter en langer mooi zitten. Dat heeft deze test maar weer eens bewezen, want ik ben nu een 1,5 week verder en nog steeds zit het er perfect op.

Op mijn vingers bracht ik de roze kleur aan. In een enkele laag was het al een mooie dekking, dus ik besloot het hierbij te laten. Het gevolg hiervan was dat het er heel snel afbladderde. De zelfde avond al namelijk. Toen ik onder de douche stond, stond ik namelijk opeens met een stuk nagellak in mijn hand. Wat bleek.. van een nagel was de gehele nagellak eraf. Ondanks dat vind ik het wel een hele mooie kleur. En misschien moet ik de schuld bij mijzelf leggen, want ik heb ook geen topcoat gebruikt.ย dsc_0507

Op deze foto is de verpakking heel goed te zien. De reden dat ik de lakjes in eerst instantie kocht, was namelijk door de verpakking. Dat was de reden dat mijn ook er op viel.ย dsc_0520

Ik vind de lakjes het geld zeker waard. Alleen al om mooi in je collectie te hebben. Wees er snel bij want limited edition collecties van merken als Catrice en Essence zijn zo weg. Ze kosten 2,99,- per stuk en zijn te koop bij geselecteerde kruidvat en trekpleister filialen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: