10 x waarom de herfst geweldig is

autumn-2

Ondanks de regen en koude wind in Nederland zijn er ook heel veel voordelen aan de herfst! Ik hoor je denken.. “ohja?” Ja! Vandaag vertel ik je de dingen die wel heel fijn zijn aan de herfst en de dingen die ik vaak doe tijdens deze koude tijd.

  1. Je hoeft geen excuus meer te zoeken om Netflix te kijken. In de zomer ligt het meer voor de hand dat je lekker naar buiten gaat, een wijntje pakt en geniet van de zon. Maar.. in de herfst ben je liever buiten als binnen, omdat je anders weer het risico loopt dat je een regenbui over je heen krijgt.
  2. Een ander heerlijk ding aan de herfst is dat de natuur een mega mooie ontwikkeling doormaakt. Kijk bijvoorbeeld naar het plaatje hierboven. De bomen krijgen voor dat ze kaal worden eerst een mooie andere kleur als rood en geel. Het ziet er zo mooi uit. Dat is ook de reden dat ik tijdens de herfst elk jaar een tripje bos plan.
  3. Zwaardere luchtjes kunnen weer van de plank. In de zomer of lente gebruik je liever een fris en fruitig luchtje. Maar in de herfst kan je weer lekkere zware geuren gebruiken! πŸ˜‰
  4. Ook stoere laarsjes mogen weer aan. Je kan je sandaaltjes weer opruimen en je jurkjes combineren met stoere zwarte laarsjes. Als je niet weet waar ik het over heb, een tijdje geleden heb ik een artikel gemaakt over het combineren van dit soort laarsjes.
  5. Ik weet dat er veel meiden (inclusief mijzelf) een grote liefde hebben voor zwarte kleding. All black kom je veel tegen in outfits en ook ik ben er schuldig aan. Alleen in andere seizoenen voelt het toch wat minder fijn. Maar in de herfst neemt niemand het je kwalijk als je helemaal in het zwart de deur uit gaat.
  6. Rond de herfst komt de Body Shop met de kerstcollectie uit! I’m in love with the Body Shop en al helemaal met hun kerst collecties. 1 november is de standaard datum dat de collectie in de winkel ligt en ik ben er altijd gelijk te vinden.
  7. Bij de herfst hoort Sinterklaas. En bij Sinterklaas horen acties van winkels als Ici Paris en Douglas die hun geuren voor een veel lagere prijs verkopen!
  8. Je kan elke dag in bad! Als je een bad hebt thuis kan je zeker weten beamen dat er geen betere manier is om te relaxen als dat. En door de kou.. kan je nu elke dag in bad.
  9. Donkere lip kleuren zijn ook weer helemaal geaccepteerd in dit seizoen.
  10. En als laatst de heerlijke geur kaarsen kunnen weer aan. Heerlijk in je warme bedje met een goede serie of een leuk Youtube filmpje met gezellige kaarsjes aan. Mij maak je bijna niet gelukkiger!

 

Wat doe jij in de herfst wat je in andere seizoenen niet doet? Laat het me hier beneden weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: