Gelukkig nieuw haar!

balleage-1

Ik heb al een hele tijd lang, futloos en blond haar. Maar ik ben het zo zat, dat ik heb besloten dat ik echt iets andere wil. Daarom dit artikel. Waarin ik jullie laat zien hoe ik het mooi zou vinden en vraag om jullie tips.

balleage-2

Balayage, dat is hoe ze dit noemen. Het zijn eigenlijk blonde high lights die op een speciale manier in elkaar over lopen. Zelf heb ik al high lights. Ik verf mijn haar denk ik nu ongeveer al drie jaar en het is gelukkig nog niet heel dood of beschadigd. Want dat is toch wel een risico bij het ontkleuren van je haar. Wat ik zo mooi vind aan Balayage is dat het er natuurlijk uitziet, maar ook echt heel verzorgd. Alsof je er veel geld en tijd in hebt gestoken. Begrijpen jullie wat ik bedoel?

Aankomend weekeind ga ik naar Parijs. Natuurlijk komt daar een uitgebreid foto verslag van op mijn blog. Voor leuke foto’s wil ik natuurlijk dat ook mijn haar er goed uitziet. Het is dus het plan deze week mijn plannen nog door te voeren. Jullie horen het zo snel mogelijk als ik het heb laten doen. Met daarbij dus mijn ervaring en de gemiddelde kosten.

Heb jij kort geleden iets aan je haar gedaan? Of heb je nog plannen net als ik? Laat het me weten lijkt me leuk om te weten!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: