Matchboox

DSC_0528.jpg

Ik kreeg dit bijzondere pakketje opgestuurd van Matchboox. Het is een nieuw concept waarbij je boekjes hebt in luciferdoosjes. Ik was erg benieuwd en ben blij verrast.

In het pakketje zat een boxje. Hierin zaten weer andere kleinere boxjes en daarin zaten de matchboox. Ik ontving er vier namelijk My love, Fantasieën, Studentenvoer ontbijt recepten en Echte vrienden. Stuk voor stuk leuke boekjes

dsc_0531

Hier zie je de boekjes die ik heb ontvangen nog een stukje beter. Ik heb ze allemaal gelezen en mijn persoonlijke favoriet is Studentenvoer ontbijt recepten echt een aanrader!

dsc_0534

Ik vind de vormgeving heel erg leuk. Ik denk niet dat het goed te zien is, maar aan de zijkant van iedere Matchboox zit daadwerkelijk zo’n ‘strip’ waarmee je vuur maakt bij een luciferdoosje. dsc_0535

En zo schuif je het open. Er komt dan een wit papierwerkje tevoorschijn waar Matchboox is ingedrukt.

dsc_0536

En zo ziet dat er dan uit. Een zigzag vorm die je helemaal uit kan trekken. Zo kan je makkelijk lezen en het ook weer goed opbergen. dsc_0528

Ik vind het een leuk concept. Het is origineel en handig om mee te nemen. Ook is het leuk om cadeau te doen. De boekjes kosten 6,95,- per stuk. Zo’n box als ik heb ontvangen kost 24,95,-. Matchbox is hier te koop.

(Dit artikel is in samenwerking met Matchboox)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: