Review: Wat maakt je mooi

dsc_0547

Ik plaatste een bestelling bij Wat maakt je mooi. Ik koos vier van deze Mani Bombs. Ik heb ze getest en deel vandaag mijn mening over de webshop en de producten.

dsc_0543

Zo kreeg ik de producten binnen, in leuke zakjes en ik kreeg er een leuke sample bij. Samples zijn iets waar ik echt gelukkig van kan worden. Je word op deze manier namelijk als klant bedankt voor je bestelling. Ik vind het erg leuk!

Toen ik het doosje openmaakte kwam er een heerlijke geur uit. Love it! Iets wat ik heel fijn vond is dat toen ik de bestelling had geplaatst ik heel goed op de hoogte werd gehouden via de mail. Zo kreeg ik een track en trace code en kon ik zo volgen waar mijn pakketje was en wanneer hij binnen zou komen. Ik bestelde op zondag en op dinsdagavond kwam mijn pakketje binnen.

Dit zijn de vier die ik besteld heb. Mijn favoriete is Crispy Cotton. Dat komt omdat hij zo lekker fris ruikt. Crispy Cotton is de groene. Ik vind de Mani Bombs heel leuk vormgegeven.

dsc_0548

Het product is speciaal gemaakt voor een handen of voetenbadje. Logisch dus dat ze klein qua formaat zijn. Ik heb ze gebruik in mijn normale bad. En ook dan zijn ze fijn in gebruik, Maar natuurlijk minder sterk omdat ze niet bedoeld zijn om op zo’n groot oppervlakte te gebruiken.

dsc_0547

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik helemaal gek ben van de webshop en haar producten. Een groot voordeel vind ik dat de producten echt niet heel erg duur zijn. Het zijn mooie prijsjes die je betaald voor hele goede producten. Alle producten zijn handgemaakt en niet op dieren getest. De mani bombs kosten 0.99,- per stuk en zijn hier te koop.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: