Review: Amie sheet mask

schermafbeelding-2016-11-24-om-21-31-42

De dagen worden kouder en donkerder. Quality time is dan ook heel belangrijk om niet in de beruchte winter dip te raken. En waarmee kan je nou beter ontspannen als met een maskertje? Ik heb dit heerlijke masker getest en vertel vandaag wat ik er van vind.

De leuke webshop Young Beauty stuurde mij dit leuk uitziende Amie sheet mask. Het is een merk die ik niet kende en dat maakte het voor mij extra leuk! dsc_0539

Zoals je op de verpakking kan zien is rechts onderaan aangegeven hoe zo’n sheet mask eruit ziet. Ongetwijfeld heb je er wel eens eentje gezien. Maar ik zelf heb er nog nooit een gebruikt! Ik vond het dus extra leuk dit nu wel te mogen doen. dsc_0540

Op de achterkant is goed aangegeven hoe je het masker gebruikt. In het Engels en Frans staat uitgelegd hoe je het masker op de juiste manier gebruikt. Omdat ik weet dat ik ook veel jonge lezers heb, heb ik een klein stukje vertaald.

Gebruiksaanwijzing: 

  • Maak je gezicht schoon en droog
  • Haal het masker uit de verpakking en vouw het uit, plaats het masker op je gezicht en ga met zachte ronddraaiende bewegingen over je gezicht
  • Draag het masker voor 15-20 minuten, trek het eraf als je klaar bent

Toen ik het masker van mijn gezicht haalde, bleef er een soort gel-achtig laagje over. Het is de bedoeling dat je dat in je gezicht masseert. De geur van het masker vind ik heel erg lekker.

Maar de werking van het product is natuurlijk het aller belangrijkste! Ik vind dit masker echt oprecht heel erg fijn. Ook als ik producten opgestuurd krijg, ben ik altijd eerlijk. Het voelt verfrissend en doet echt iets goeds voor je huid. Bij maskers is het voor mij de dag erna altijd een beetje spannend. Ik merk de volgende dag namelijk of ik er puistjes van krijg. Dus morgenavond schrijf ik nog een stukje verder.

Het is nu de volgende dag. De roodhuiden die ik gisteravond had, zijn totaal weg getrokken. Dat had ik ook al verwacht. Geen een vlekje of puistje is te vinden op mijn gezicht. Ik ben echt heel tevreden over dit masker.

Door Hier te klikken vind je een link naar Youngbeauty.nl waar alle Amie producten te koop zijn. Een Amie masker kost 3,75,-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: