Niet winkel dag!

 

shopppen-2

Vandaag is het de nationale niet winkel dag. Ik moest hier stiekem wel een beetje om lachen. Namelijk om dat ik vandaag in Parijs zit. En wat anders doe je in Parijs dan shoppen? Vandaag vertel ik jullie een paar spaar tips!

Je kan het misschien niet geloven, maar er zijn vrouwen die niet van shoppen houden. Helaas voor onze portemonnee zijn de meeste vrouwen niet zo. We gaan graag een dagje shoppen met een vriendin of mama. Natuurlijk kan er niet alleen geld uit.. er moet ook geld binnenkomen en er moet gespaard worden. Bijvoorbeeld voor die Chanel tas, omdat je een bijzondere reis wilt maken of omdat je binnenkort uit huis gaat. Iets wat ik altijd doe is zo min mogelijk geld zetten op mijn lopende rekening. Ik stort dus zodra ik salaris krijg alles op mijn spaarrekening behalve vijf euro. Ik hoor je denken, ja vijf euro. Niet iets waar je veel aan hebt. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel apps waarmee je makkelijk geld over kan maken.

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik merkte dat ik geld dat op mijn lopende rekening staat makkelijker uitgeef. Gevaarlijk dus als je er bijvoorbeeld zoo euro op hebt staan en je plotseling een dagje weg gaat. Natuurlijk stort ik een lekker bedrag terug om van te shoppen als ik echt weet dat ik een shop dagje heb. Zo zit ik op het moment dat jullie dit lezen op een heerlijk terrasje in Parijs! En ja.. Geld moet rollen in Parijs. Ik heb dan ook gespaard.

Ook is het handig om je pinpas is een keer thuis te laten en alleen contant geld mee te nemen. Vind je het niet prettig zonder pinpas weg te gaan, dan kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld 100 euro cash te pinnen en met jezelf af te spreken dat je alleen dat uit mag geven. Is het op.. dan is het op!

Dit zijn mijn tips. Heb je zelf nog handige tips? Laat ze hier onder achter, dat zou ik erg leuk vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: