Is een designertas het waard?

schermafbeelding-2016-11-23-om-21-20-44

Steeds meer meiden investeren in een designertas. Ik zie tassen van Chanel, Dior en YSL het meest voorbij komen. Vandaag weeg ik af of een designertas het wel echt waard is. Is bijvoorbeeld een tas van een wat minder duur merk als Micheal Kors niet even goed? ik deel mijn mening vandaag met jullie!

Mijn duurste tas is een Micheal Kors tas. Ik kocht deze na mijn examen om mezelf te verwennen. Hij kostte 375,-. Een enorme prijs voor een tas zou je zeggen, maar voor een kleine Dior tas bijvoorbeeld betaal je al minstens 1500,-.

Ik weet zeker dat een grote groep van jullie nu denkt.. Belachelijk! Je kan van 1500 euro namelijk hele leuke dingen doen. Denk aan een leuke vakantie, je gehele garderobe vernieuwen en die scooter die je altijd al wilde kopen.

Als je het mij vraagt is het het wel waard. Maar ik vind wel dat een tas genoeg is. Ik hoef er dan niet meerdere van zo’n prijs. Dat gaat mij iets te ver.

Ik lees graag over jullie meningen. Heb jij bijvoorbeeld zo’n tas? Of ben je van plan er binnenkort een te kopen? Laat het me weten en tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: