Review: Too Faced Cocoa Contour

schermafbeelding-2016-11-28-om-16-11-36

Jullie weten waarschijnlijk inmiddels wel dat ik afgelopen weekend in Parijs was. Artikel met foto’s komt daar nog van. In Parijs heb je de grootste Sephora van Europa. Als beautylover kon ik het natuurlijk niet laten een bezoekje brengen. Met een leuk gevulde tas liep ik de winkel weer uit. Met pijn in mijn hart kon ik het nog niet gebruiken, want ik wilde foto’s maken haha! Vandaag laat ik jullie mijn eerste aankoop zien met uitbreiden swatches!

dsc_0559

Een heel mooi doosje. De verpakking krijg van mij een 9. We zijn het natuurlijk gewend van Too Faced. Denk bijvoorbeeld aan de chocolate bar. Toen ik dit leuke boxje in de winkel zag liggen, wist ik eigenlijk gelijk zeker dat deze met mij mee naar Nederland zou gaan. Iets wat ik ook heel erg leuk vind, is het kwastje. Het voelt goed aan en ziet er leuk uit. Een leuke extra.

dsc_0560

Op de foto zijn de namen een beetje weggevallen, maar cocoa butter, medium mocha, deep mocha en cocoa glow zijn de poeders van rechts naar links. Cocoa butter is echt een boter-achtige poeder. Dat verklapt de naam natuurlijk al. Ik denk dat ik deze poeder het minst van allemaal zal gebruiken. dat komt omdat ik niet zo van de matte high lighters ben. Medium en deep mocha vind ik wel echt te gek. I love bronzer en ga ook bijna nooit de deur uit zonder. Cocoa glow is een hele mooie high lighter. Als je het vergelijkt met een Soft and Gentle van Mac dan valt het erg tegen, maar voor op reis is het een prima product.ย dsc_0564

De poeders zijn een beetje klonterig en het is moeilijk ze egaal op mijn pols te krijgen. Ik hoop dat dat anders is al ik een grote kwast gebruik.

dsc_0561

Des ondanks ben ik erg tevreden met het palette. Het is uitgebreid en super handig in gebruik. Je hebt alles wat je nodig hebt voor een mooi gecontourd gezicht.

Het Too Faced Cocoa Contour palette kost 38,-.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: