schermafbeelding-2016-11-28-om-16-31-35

Een bestseller van NARS. Albatross. Ik kocht dit pareltje in de Sephora in Parijs. Benieuwd?ย 

dsc_0566

Ik begin gelijk met de nadelen. Dat zijn namelijk de prijs en de verpakking. Albatross kost 33,-. Een hoop geld voor zo’n klein product. Als je het vergelijkt met het cocoa contour palette dat gister online is gekomen. Die kost namelijk 38,-. Maarja ook bij NARS betaal je voor het merk. De verpakking is ook een groot nadeel. dat komt omdat hij zo snel vies word. Ik heb het product nog niet gebruikt, maar zoals je kan zien is de verpakking nu al niet meer mooi.ย dsc_0569Het product zelf is natuurlijk het aller belangrijkst. In de verpakking zit 4,8 gram. Dat is niet heel veel, maar het kan er mee door.

dsc_0570

Dit is de swatch. Het is heel erg lastig om de goude klas en kleur goed over te laten komen. Daarom ga ik hem zo goed mogelijk beschrijven. Het is een wit-goude highlighter. Parelmoer zou ook een goede beschrijving zijn. Er zitten hele fijne gouden glittertjes in. IK ben verliefd.ย dsc_0565

Het is een pracht product en ik ben er heel blij mee. Ondanks de prijs is het een perfecte highlighter. Ik ben fan! jij ook?

Advertenties

One thought on “

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: