Too Faced limited kerst collectie

schermafbeelding-2016-11-28-om-16-43-47

Too Faced is misschien wel mijn favoriete merk als het om verpakkingen gaat. Toen ik dit geweldige pakketje zag liggen, moest ik het hebben! Ik laat je vandaag het pronkstuk van de kerstcollectie van Too Faced zien.

dsc_0575

Wie mijn artikel over het Nikki Too Faced palette heeft gezien, zal herkennen dat de verpakking gelijk is. Alleen zijn deze eens stuk kleiner. De box bestaat uit drie oogschaduw doosjes. daarin zitten zes oogschaduw kleuren en een blush of bronzer.

dsc_0584

Dit is de eerste die ik eruit haal. De poeders ruiken daadwerkelijk naar Gingerbread. Of ik er echt van houd dat weet ik niet, maar leuk is het zeker.ย dsc_0582

Dit zijn de kleuren. Je kan hier een hele mooie kerstlook mee maken. En je kan zowel basic als heavy gaan. De gouden en de paarse kleur springen er echt uit. Het zijn kleuren die ik echt nog niet in mijn collectie heb.ย dsc_0579

Even hoor.. die verpakkingen! Het ziet er zo leuk uit. Eggnog is een geur die ik wel erg lekker vind.dsc_0580

Hierbij de kleuren van het Eggnog palette. Mooi bijzonder kleuren, vooral de groen. Ook de blush vind ik erg mooi.

dsc_0585Love de verpakking

dsc_0581

Mijn favoriet. Helemaal weg van de bijzondere roze kleuren. Kleuren die ik echt niet heb in mijn collectie.

dsc_0575Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik helemaal weg ben van deze collectie. Love Too Faced en hun oogschaduwen. Deze palletjes zijn het helemaal voor mij

Het pakket kost 45,-.

Advertenties

One thought on “Too Faced limited kerst collectie

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: