Essence ultimate collectie

schermafbeelding-2016-12-04-om-18-14-28

Ik hou van high end producten, maar van budget producten kan ik ook echt genieten. En zeker als ik een pareltje ontdek. Vandaag ontdek ik of dit ook budget pareltjes zijn!

dsc_0621

Dit zijn de kleuren die ik heb gekocht. Zoals je ziet heb ik er drie glanzende en een matte mee genomen. Ik wilde namelijk een zo uitgebreid mogelijke review schrijven. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De lipsticks kosten namelijk 1,99.- per stuk.ย dsc_0622

Hier zie je de swatches. Eerst zie je de 02 matt – 09 i feel pretty -02 cute nude – 12 candy love.

Zoals je kan zien heeft de matte lipstick echt een hele goede dekking. Dat vind ik altijd heel belangrijk bij matte lipsticks. Ook blijft het kleurtje mooi lang zitten en droogt het je lippen niet uit. De glanzende kleuren zijn natuurlijk iets heel anders. Als je zo’n lipstick koopt, weet je dat je niet een mega dekking krijgt. Maar wederom vind ik ze fijn. IK vind deze erg fijn om op te doen als ik niet opvallen iets op mijn lippen wil, maar toch wel net iets verzorgs.

Ik ben erg te spreken over de lipsticks, jij ook?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: