Naked urban decay flushed

schermafbeelding-2016-12-04-om-18-03-11

Urban Decay is een merk die erg bekend staat om de Naked oogschaduw pallete. Maar dat is niet het enige wat het merk verkoopt uiteraard. Zo hebben zo ook deze hele handige multi functionele palletjes in het assortiment. Ik kocht dit leuke doosje.

 

dsc_0593

Ik vind de verpakking echt to die for! Erg minimalistisch meer precies genoeg. Ik vind het contrast van de letters in groot en klein mooi en ik houd van het goud.

dsc_0597

Ik heb heel lang geroepen dat Urban Decay mijn lievelingsmerk is qua make up. Sinds de artikelen van afgelopen Too Faced producten ben ik misschien van gedachten veranderd. Toch laat dit product mijn hartje ook weer sneller kloppen. Lastig!

dsc_0595

Hier een close up van de poeders. Voor 39,- krijg je een bronzer, higlighter en een blush. Dat vind ik opzicht een schappelijke prijs. Natuurlijk is het duur, maar een bronzer van een merk als NARS kost op zichzelf al 39,-.

dsc_0599

Zoals goed op te foto te zien, is de bronzer erg oranje. Als je een iets getinte huid hebt, denk ik dat je er niet zoveel last van hebt. Alleen zijn de meeste meiden super wit in de winter! Net als ik. Ik wacht dus tot de zomer met het gebruiken van deze bronzer en geef jullie dan een update. De highlighter doet zijn werk. Maar als je een highlighter als Soft and Gentse gewent ben, vind je dit helemaal niks! De blush daarin tegen is wel weer perfect. het is een kleur die goed bij allerlei looks past en dat is wat ik erg belangrijk vind.

Ik vind het een mooi product. Helaas vind ik de buitenkant mooier als de binnenkant. De bronzer en higlighter zijn het voor mij echt niet. Voor mij dus een miskoop, maar als jij niet zo wit bent als ik, dan zou ik je aanraden is te kijken bij Ici Paris fallialen waar ze Urban Decay verkopen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: