Zwarte boots combineren

schermafbeelding-2016-12-05-om-16-35-50

Zwarte boots zie je steeds meer. Zeker in een seizoen als de herfst. (Ja het is nog herfst ook al voelt het als winter). Er vroeg iemand aan mij of ik wilde laten zien hoe je mijn boots combineer. En daarom schrijf ik vandaag dit artikel. Benieuwd geworden?

dsc_0638-1

Dit zijn de laarsje die ik heb. Stoer, maar niet opvallend en ik vind ze zelfs een beetje klassiek.ย dsc_0640

Hier zie je het hardwere goed. Ik heb speciaal gezocht naar laarsjes die zilver hadden. Dat komt omdat ik dat veel mooier vind als goud. Ik vind zwarte laarsjes heel leuk te combineren met bijvoorbeeld een zwarte broek. Mijn voorkeur gaat naar een leren broek. die ik heel graag draag. Ook met een oversized sweaters vind ik het erg leuk staan. En vergeet natuurlijk niet dat leuke kerstjurkje die je iets stoerder wilt maken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: