Mijn top 10 beste series

imgres

Ik ben dol op series. Meer dan dat ik op films ben. Ik heb dan ook een account op Netflix en Videoland. Ik heb zoals je begrijpt dus aardig wat series gezien. Het leek me leuk mijn aanraders met jullie te delen.Β imgres

Iets wat ik heel belangrijk vind, is tijd voor mezelf nemen. Ik ben ervan overtuigd dat als je dat elke dag minimaal een uurtje doet je een stuk beter in je vel komt te zitten. Ik ben erg goed in plannen (artikel met tips komt eraan) en ik zorg dus ook altijd dat er zo’n uurtje in mijn dag gepland staat. In de lijst die ik gemaakt heb staat een mix tussen series op Netflix en Videoland. Erachter heb ik geschreven waar het te vinden is. Laten we beginnen met de series:

  1. Gossip Girl – Netflix
  2. The Mentalist – Netflix
  3. Pretty Little Liars -Netflix
  4. Once Upon a time – Netflix
  5. Greys anatomy – Videoland
  6. The walking Dead – Netflix
  7. Divorce – Videoland
  8. Moordvrouw – Videoland
  9. Orphan Black – Netflix
  10. Orange is the new Black – Netflix

Ik denk niet echt dat er verrassende of nieuwe serieus voor je bij zitten, maar ik hoop wel dat je nu een serie gaat kijken die je bijvoorbeeld nog niet gezien hebt, maar wel veel over gehoord heb. De series hierboven staan niet op volgorde van hoe leuk ik ze vind. Maar op 1 en 2 staan zeker Gossip girl en Greys anatomy omdat ik me daar helemaal in kan vinden en ik daar ook inspiratie vandaan haal.

imgres-1

Ik hoop dat je het een leuk artikel vond en ik hoop je snel weer terug te zien!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: