MAC blush Dainty

dsc_0602_4c8

Een klassieker van Mac, Dainty. Ik bemachtigde dit pareltje vorige week. En vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.ย dsc_0604Mac is een van mijn lieveling merken qua make up. Dat komt mede omdat het niet overdreven duur is je er makkelijk aan kan komen. Wat ergens ook wel weer gevaarlijk is.ย dsc_0603

Wat ik zo fijn vind aan Dainty is dat het zowel mooi staat bij een warme als een koele look. Dat is mede de reden dat ik hier zo ongelooflijk blij mee ben. Ook staat de blush mooi en natuurlijk bij zowel getinte als blanke huidjes.

dsc_0600

Voor mij een echte aanrader โ‚ฌ24,- kost de blush en is te koop bij alle MAC winkels en counters!

Advertenties

One thought on “MAC blush Dainty

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: