Bloggen combineren met school

blogging

Mij word vaak gevraagd hoe ik dat bloggen nou combineer met school. Het antwoord is heel simpel en vandaag geef ik je wat tips voor als jij dit zou willen doen, maar denkt dat je te weinig tijd hebt.

Laat ik voorop stellen dat school belangrijker is als bloggen. Bloggen is voor mij als hobby. Ik hoop oprecht dat ik er meer dan dat van kan maken, maar voor nu is het alleen een hobby. Wat ik doe is ik plan enorm vooruit. Ik maak een grote lijst in een notitieboek met alle ideeën die in mij opkomen. Zo kwam ik ook op dit artikel. Daarna maak ik een selectie en schrijf ik in een to do lijst wat ik deze week af wil maken. Zodra dat staat plan ik in een handagenda welk artikel op welke dag online komt.

Als je vooruit werkt, voorkom je dat je de avond van te voren een artikeltje zit te tikken. En dat is iets wat ik echt probeer te voorkomen. Ik wil dat in ieder artikel die online komt te zien is dat ik echt tijd en energie erin heb gestopt.

Zodra ik na school een momentje vind om iets aan mijn blog te doen, doe ik dat. Nu in de winterperiode merk ik wel dat het erg lastig is met foto’s maken. Ik ben laat thuis van school en als ik dan alle producten heb gepakt en mijn camera goed is ingesteld is het als donker. Erg lastig, maar dan heb ik nog het weekend gelukkig. Ik merk dat in deze tijd het het makkelijkst is om gewoon in het weekend foto’s te schieten en verder in de week de foto’t te bewerken.

Maar zoals ik al zei, school is het belangrijkste. Eerst dat, dan blog.

Ik hoop dat je nu een beetje snapt hoe ik dit doe, en dat je er wat van opgestoken hebt. En ik hoop je natuurlijk snel weer terug te zien!

Advertenties

One thought on “Bloggen combineren met school

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: