Happy Love Life Mascha

bg

Ik denk dat bijna iedereen Mascha wel kent. Ik kijk al jaren met plezier naar haar video’s en nu ook vlogs. Haar eerste boek heb ik van een vriendin geleend en met veel plezier gelezen. Toen ik hoorde dat ze een boek uit ging brengen over liefde, werd ik enorm enthousiast. Ik kreeg hem voor sinterklaas en deel vandaag mijn mening.

DSC_0665.JPG

Ik kreeg het boek dus voor sinterklaas en begon gelijk de zelfde avond nog te lezen. Ik las vijf hoofdstukken en ging toen slapen. De eerste vijf hoofdstukken vond ik helemaal geweldig en ook echt behulpzaam. Er staan echt zinvolle en waardevolle stukken tekst in het boek. Ik volgde Mascha haar blog ook. Ze is daar nu mee gestopt, maar ik weet dus hoe haar schrijfstijl in elkaar zit. Ook in het boek is dit terug te vinden. En dat vind ik echt heel leuk.

Ik ben nog lang niet klaar om op mijzelf te gaan wonen en dat hoofdstuk boeide mij dus ook niet heel erg. Ook de hoofdstukken over Jamaica, tips van de expert en financiën lagen mij niet echt. Dat komt omdat ik er niks mee heb. Ik heb ze wel afgelezen en als je wel op dit punt staat is het wel hele handige informatie.

Zelf heb ik ook een relatie. En ik heb oprecht veel tips uit het boek gehaald. I love the book en raad hem zeker aan! Het is ook echt een leuk iets om cadeau te doen. Daarbij is de prijs ook te overzien. Het boek kost namelijk €15,-. Ik raad hem aan! Heb jij hem ook gelezen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: