Alien douchegel Thierry Mugler

alien

Al eerder verscheen er een artikel over de parfum Alien. Nu heb ik ook de douchegel in mijn bezit. Het leek me leuk mijn mening met jullie te delen.

DSC_0656.JPG

De verpakking is wel even een applaus waard. Wat mooi. Het heeft de zelfde vorm als de parfum en dat vind ik echt een pluspunt. Het was even zoeken hoe de douchegel open ging, maar dat is dus aan de onderkant bij het donkerpaarse. De douchegel is echt verschrikkelijk duur. Ik vond hem zelfs iets te duur en het werd mij echt iets te gek. Maar de Douglas verkoopster was te goed en ik rekende hem toch af. 200 ml zit er in een fles. Je kan er echt wel even mee doen. de verpakking is volledig transparant. Je kan er helemaal doorheen kijken. De geur is identiek aan de parfum.

DSC_0657.JPG

Het product komt in dit doosje. Het geeft een luxe gevoel en dat mag ook wel voor deze prijs. De douchegel kost namelijk, houd je vast โ‚ฌ36,-. Een hele hoop geld voor een douchegel en het verschild dan ook per persoon of je het waard vind of niet. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: