HEMA time to reset masks

gehe.jpg

Voor mij is het momenteel echt een drukke periode op school. Ik probeer mezelf toch te laten relaxen minimaal een keer per dag. Ik kreeg deze leuke maskertjes en ik kwam heerlijk tot rust.

DSC_0700.jpg

Ik begin met het peel-off face mask. Ik heb eigenlijk een hekel aan peel-of maskers omdat ik het pijn vind doen en ik als de dood ben dat ik mijn wenkbrauwen eraf trek haha! Deze viel me in ieder geval enorm mee. Ik vind de geur mega lekker! Mijn mee-eters zijn niet weg, maar er zijn er wel een paar uit! Al met al te vrede.

DSC_0701.jpg

Klei maskers vind ik fijn, maar altijd een beetje lastig omdat het altijd in mijn haar komt. Ja jongens ik ben niet makkelijk met maskers. De geur is echt zalig! Mijn favoriet van de drie qua geur. Mijn huid voelde zo zacht en een stuk minder droog.

DSC_0702.jpg

Warm honey heet het masker en warm word het masker zeker. Je moet ervan houden, maar ik vond het wel lekker. Het reinigde mijn huid en ik vond het echt heel fijn.

 

Ik gebruik alleen een masker als ik in bad zit. Ik weet niet waarom, maar ik vind het verschrikkelijk als ik niet in bad zit. Het is zo fijn als je het gelijk van je gezicht kan spoelen zonder dat alles eronder zit haha!

Laat me vooral weten wanneer jij een maskertje opdoet en ik zie je hopelijk snel weer terug!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: