Nars Orgasm Blush

NAOR.jpg

Nars is voor mij een echt luxe merk. I love the brand en vind het dan ook altijd erg bijzonder als ik weer een product aanschaf. Orgasm Blush heb ik al een tijdje, maar ik wilde toch met jullie delen wat mijn ervaringen zijn met het product

dsc_0729

Als je al meerdere artikelen van mij hebt gelezen, kan je weten dat ik niet heel erg van blush houd. Ik vind het op mijn witte huidje al snel barbie-achtig worden als je snapt wat ik bedoel. Ik ga liever voor een goede bronzer dan dat ik blush uit mijn laatje haal. De reden dat ik deze blush toch heb gekocht, is omdat ik al zo mega veel over dit product gehoord had. Ik hoopte stiekem dat Orgasm mijn mening over blush zou veranderen.

dsc_0727

In het artikel over Albatros vertelde ik al dat ik een hekel heb aan de verpakking. Zoals je op deze en de volgende foto kan zien is de verpakking alles behalve mooi meer. Je kan het wel makkelijk schoonmaken, maar het is binnen een keer gebruiken weer in deze staat dus daar ben ik mee gestopt. dsc_0728

Op deze foto kan je dus ook goed zien wat ik bedoel. En kan je de naam en ingrediënten van het product bekijken zou je overwegen deze ook te willen kopen.

dsc_0730

Het is op de swatch slecht te zien, maar Orgasm staat erom bekend dat het ene hele bijzondere roze kleur is met prachtige gouden glitters. Op deze foto komt dat dus niet zo over als dat ik zou willen, maar het lukte me echt niet het mooi op beeld te krijgen. Op je gezicht is dit echter wel mega goed te zien en dat is ook de reden dat ik toch blij ben dat ik het product gekocht heb.

Ik ben nog steeds geen blush fan en ik pak ook Orgasm niet vaak uit mijn laatje, maar als ik dan is blush draag is het toch deze. Houd jij wel van blush? Laat dat dan hieronder achter en ik hoop je snel weer terug te zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: