Vichy producten – Mijnhuidonline.nl

MHO.jpg

Ik kreeg een heel leuk pakketje opgestuurd van Mijnhuidonline.nl. Een Nederlandse webshop die heerlijk verzorgingsproducten verkoopt van verschillende, wat luxere merken. Vichy is hier een merk van en ik heb wat lekkere producten mogen testen. 

DSC_0772.jpg

Het voelde echt al als kerst toen ik het pakketje ontving en zag welk lekkers ik opgestuurd had gekregen. Ik besloot te beginnen met het maskertje die in een tube zat. DSC_0776.jpg

Wat ik zo fijn vind aan dit soort producten is dat je niet na een keer gebruiken weer opzoek moet naar een nieuw masker. Je hebt altijd je favoriete masker bij de hand en je kan het makkelijk meenemen. Ook is het leuk om met je vriendin te gebruiken tijdens een leuk meidenavondje bijvoorbeeld. Ik heb al eerder maskers gebruikt in dit soort verpakkingen, maar nooit van Vichy. Ik heb het masker nu drie keer gebruikt en ik heb echt het gevoel dat het een goede match is voor mijn huid. Het voelt zacht, gevoed en velletjes vrij aan als ik dit masker heb gebruikt. Echt een aanrader. DSC_0777.JPG

Op deze foto kan je goed zien wat het masker zou moeten doen en hoe je het gebruikt. dsc_0778

Maar niet alleen het masker zat in het pakketje. Ook deze balm zat erin. Ik kreeg er twee. Het is voor je huid en dus niet je gezicht. Ik heb me lekker met het product ingesmeerd voor ik ging slapen. Het voelde mega lekker de volgende ochtend. Echt een soort beschermlaagje. Heel fijn tijdens deze koude dagen.

dsc_0773

Ook ontving ik dit lekkere serum. Net als het product hierboven heb ik mezelf hiermee ingesmeerd voor het slapen. Ik heb op mijn voet een heel vervelend en mega droog plekje. Na een dag zag ik wel resultaat, maar dat heb ik met de meeste producten die ik op het plekje smeer. Maar zodra ik dan stop met smeren is het plekje weer terug. Ik besloot een week lang te smeren en dat heb ik trouw gedaan. Ik heb nu drie dagen gesmeerd en nog steeds is het plekje niet zo droog als normaal. Zou ik een oplossing gevonden hebben! Ik denk het wel. Dus ook als je hele drogen ellebogen hebt, is het zeker de moeite waard om dit is een keer te proberen.

dsc_0775

Deze maskertjes vind ik ook erg fijn. Je kan de verpakking doormidden scheuren zodat je er twee keer mee kan doen. Deze is heel geschikt voor een nachtje of weekendje weg.

dsc_0779

En last but not least envying ik deze lekkere creme. Ik heb altijd hele erge wallen. het maakt niet uit hoeveel ik slaap. Ik besloot deze crème er op te smeren en het is erg verfrissend en fijn. dsc_0782

Mijnhuidonline.nl heeft hele leuke en lekkere producten in de webshop staan. Ook vind ik het personeel erg aardig. Ik werd vriendelijk geholpen en aangesproken. Ik zou zeker een keer een bestelling plaatsen als bijvoorbeeld mijn masker op is! Benieuw geworden? hier vind je de link naar de website.

Tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: