MICHEAL KORS OORBELLEN

KM.jpg

Eergisteren kwam er al een artikel online over een nieuw sierraad. Maar dat was niet de enige die ik nieuw heb. Ik kreeg voor kerst ook dit hele leuke setje oorbellen van Michael Kors. 

Qua accesoires is Micheal Kors zeker weten mijn favoriete merk. Zo heb ik er verschillende tassen van, een portemonnee (artikel komt binnenkort online) en nu dus ook deze leuke oorbellen.

Waar je met sierraden van Michael Kors en ook Guess heel erg op moet letten, is dat ze niet lelijk worden. Zo heb ik een jaar geleden een ring van Guess aangeschaft die ik nu niet meer om kan omdat het er niet meer uitziet. Ik zorg er dus voor dat deze oorbellen helemaal niet nat worden.

DSC_0761.jpg

Zoals je ziet moeten de oorbellen schroeven voorstellen. Het zijn zware oorbellen. Daar heb je gelukkig geen last van als je ze draagt, maar je voelt het wel als je ze in je hand hebt. Ik ben er mega blij mee en draag ze op het moment non-stop.

De oorbellen kosten €69,- en is te koop bij o.a. Bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: