3 x tips om goedkoper je parfum te scoren

wow

Ik vertel je niets nieuws als ik zeg dat parfum mega duur kan zijn. Zeker als je favoriete parfum bijvoorbeeld van Dior of Chanel is. Ik heb zo mijn maniertjes gevonden om goedkoper mijn parfum te halen. Ik koop mijn parfum gewoon bij parfumeries als Douglas en Ici Paris. Nieuwsgierig geworden naar hoe ik Daisy kocht voor €13,95 in plaats van €113,-?Ik kwam op het idee voor dit artikel toen ik een parfum die ik heel graag wilde hebben kocht voor €55,- in plaats van €95,-. Toen ik mijn vriendinnen dit vertelde waren ze door het dollen heen en wilde graag weten hoe ik dit gedaan had. Ik besloot er een artikel over te maken.

wauw

Tip 1:

De aller belangrijkste tip die ik je kan meegeven is dat je de sites en reclames van winkels als Douglas en Ici Paris goed in de gaten moet houden. Op dit moment loopt er een 40% korting op geselecteerde keuren bij de Douglas en een 25% korting op een artikel naar keuzen bij de Ici Paris. Het is heel belangrijk om geduld te hebben. Want stel jouw parfum zit tussen de 40% van Douglas, is dat al een heel goed begin van je parfum goedkoper scoren.

Tip 2:

Speur op internet voor kortingscodes. Bij de Douglas en Ici Paris krijgen klanten bij hun bestelling vaak een kaartje met een kortingscode voor de volgende keer. Bij de Douglas liggen deze kaartjes ook in de winkel. Dit is vaak een 20% tot 25% kortingscode. Maar als je dat optelt zit je al aan de 50/60% korting in totaal. Er zijn meiden die deze kortingscode op internet zetten en delen. De code is namelijk oneindig geldig tot een bepaalde datum.

woow

Tip 3:

Vraag voor je verjaardag is niet om geld maar om cadeaubonnen. Geef wel goed aan welke parfumerie je op het oog hebt voor de actie. Ik heb namelijk wel eens gehad dat ik €40,- aan bonnen kreeg voor de ene winkel en ook nog eens €3o voor de ander. Lekkere bedragen, maar nog beter als je het kan combineren.

Dit waren mijn tips om zo goedkoop mogelijk parfum te scoren. Ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben en hoop je snel terug te zien!

Liefs,

 

Advertenties

2 thoughts on “3 x tips om goedkoper je parfum te scoren

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: