MICHAEL KORS PORTEMONNE NIEUWE COLLETIE 2017

MK.jpg

Afgelopen week was ik een paar dagen in Amsterdam en kocht ik op de P.C Hoofdstraat deze portemonnee uit de nieuwe collectie van Michael Kors. Zoals je ziet zit er aan de zijkant een plekje. Ik denk dat ik er mee terug ga.

 

DSC_0792.JPG

Ik ben op het moment meer van de kleine tasjes. Ik heb ook grote tassen, maar die bewaar ik liever voor school. Als ik een dagje ga shoppen heb ik liever een klein tasje mee. Nou was het probleem dat ik alleen een hele grote portemonnee had van Ted Baker. Doe paste net in de kleine tasjes, maar ik kon dan helemaal niks anders meer bij. Ik besloot een nieuwe te kopen.

Michael Kors is al jaren mijn lievelingsmerk. Een dure smaak maar goed iedereen kan sparen. Dat heb ik dan ook gedaan voor deze portemonnee. Wat ik altijd mooi vind is het speciale patroontje dat in het leer zit. Dat hebben alle MK producten. Ik vond het belangrijk dat het hardware zilver was, omdat ik dat alleen maar draag. Het is zeker een aanrader. Er kan veel in en hij heeft een goed formaat. Het is alleen jammer van het vlekje.

De portemonnee kost โ‚ฌ85,-

Hij is te koop in alle MK winkels en bij de Bijenkorf.

Advertenties

2 thoughts on “MICHAEL KORS PORTEMONNE NIEUWE COLLETIE 2017

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: