Hoe je goedkoper merk kleding kan scoren

 

sopGister had ik mijn maandelijkse shopdag in Rotterdam. Een stad waar mijn hart ligt als het om shoppen gaat. De sale is nu mega bezig en in de winkels hangt een combinatie van sale en de nieuwe collectie. Ik heb een aantal merk items heel goedkoop kunnen scoren en vertel jullie vandaag hoe ik dat gedaan heb. 

Ik begin even met een verhaal. Ongeveer drie maanden geleden kocht ik een trui bij NIKKI van Nikki Plessen. Het was een trui van de nieuwe collectie en hij was €70,-. Aan de prijzige kant voor een trui, maar ik had het er voor over. Gister was ik dus in Rotterdam en was die zelfde trui afgeprijsd voor €35,-. Ja je kan je indenken hoe erg ik baalde. Ik heb toen besloten dat ik geen merk dingen meer zou kopen als ze niet in de sale zijn, omdat ik het echt zonde vind van mijn geld.

Mijn eerste tip is: Hou goed de nieuwe collecties in de gaten en schrijf desnoods op wat je aanspreekt. Zeker bij een merk als NIKKI weet je zeker dat alles in de sale komt. Dus onthoud wat je wilt kopen en breng een bezoekje aan de winkel of een shop in shop. Natuurlijk kan je ook op de website kijken van de desbetreffende winkel.

Mijn tweede tip: Ga naar de winkel van het merk zelf. Ja Michael Kors verkopen ze ook in de Bijenkorf, maar de Bijenkorf mag veel minder producten voor sale aanbieden. Wil je de echte goede sale artikelen vinden, raad ik je echt aan de echte shop te bezoeken.

Dan is het ook handig om je aan te melden voor een product. Op Zalando heb je tegenwoordig de optie om op een bel te klikken. Je moet hier wel een account voor hebben. Als dit artikel in de sale komt krijg je een melding via je email. Super handig en zeker iets om te overwegen.

Om even terug te komen op het bezoeken van de winkel zelf. Veel merken hebben een extra korting als je meerder sale items koopt. Hierbij kan je denken aan: ‘Koop twee items en ontvang 10% extra korting,’ Of: ‘ Koop drie items en ontvang 20% extra korting.’ Heel interessant. Want dan heb je 60% korting! Ik raad je dan ook aan om te sparen voor de sale. Wacht even met shoppen tot het “sale seizoen” begint. Zo kan je dus meer van deze items kopen en gebruik maken van deze eventuele korting.

Er is geen lekkerder gevoel dan je kleding voor een fix lager bedrag te scoren. En ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad. Heb je zelf nog tips? Laat ze hieronder achter in de reacties en ik zie jullie morgen graag terug bij een gloed nieuw artikel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: