Review Soof 2

xo.jpg

Afgelopen vrijdag ging ik naar Soof 2. De eerste film vond ik al mega leuk en ik kon dus niet wachten tot ik ook het tweede deel kon bekijken. Is hij net zo leuk als 1? Of nog veel leuker? Ik vertel het je.

Je hoeft niet persé het eerste deel gezien te hebben, wil je het tweede deel kijken. Maar het is wel handiger. Zo merkte ik namelijk dat mijn vriendin wat vragen stelde. Ik probeer niet te spoilen in dit artikel dus wees daar niet bang voor.

Er zitten meer personages in dit deel en meerder locaties. Dat vond ik erg leuk. Maar op een gegeven moment ging ik toch steeds op mijn telefoon kijken hoe laat het was. Ik miste iets.. een spannende gebeurtenis of iets in die trant. In ieder geval iets wat mij weer even op scherp zette of me erg liet lachen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: