Tips om je toetsweek door te komen!

lap.jpg

Ik zit midden in mijn toetsweek. Dat is ook de reden dat er wat minder aanwezigheid is op mijn blog en social media. Het leek me leuk een paar tips te delen waarmee ik door mijn toetsweken kom. 

Mijn eerste tip is: Begin op tijd. Ik heb mega veel voorgewerkt voor deze week en ik merk dat ik nu rond een uur of zeven klaar ben met leren. Dat terwijl ik vorige toetsweken om elf uur nog zat te leren. Ik merk dat ik een stuk rustiger de week doorkom en veel beter kan slapen op deze manier.

Tip 2: Haal van te voren allemaal lekkere dingen in huis. Dit hoeft niet alleen ongezond te zijn. Zorg dat je jezelf kan belonen met iets wat je echt lekker vind in je pauzes.

Tip 3: Ik had het net al over pauzes, maar die zijn echt heel belangrijk. Wat ik doe is een uur leren en dan een kwartiertje pauze.  In dat kwartiertje kijk ik een serie en zo heb ik in drie uur een aflevering gekeken. Doordat je regelmatig iets doet wat je leuk vind, gaat en de tijd sneller en ben je meer leergierig.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en ik wens iedereen heel veel succes!

Zelf nog tips? Let me know in the comments below.

 

Advertenties

2 thoughts on “Tips om je toetsweek door te komen!

Add yours

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: