Dé vijf ingredienten voor een heerlijke meidenavond + DIY masker

blonf.jpgHet leek me een leuk idee jullie al mijn tips te geven voor een leuk meidenavondje. Je hoeft dit natuurlijk niet met je vriendinnen te doen. Je kan dit ook doen op een heerlijke zondag avond. gewoon in je eentje. 

Een lekker masker kan natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst. Ik kan me voorstellen dat als je geen blogger bent, je niet altijd maskertjes thuis hebt liggen. Daarom heb ik een masker recept die ik vaak heb gebruikt toen ik geen maskertjes thuis had liggen.

Wat heb je nodig:

Je hebt niet veel nodig en ik denk dat iedereen dit wel in huis heeft. Als Allereerst honing. Dit gaat er voor zorgen dat je huid lekker zacht wordt. Dan prak je door de honing een paar aardbeien of frambozen and thats it! Heel makkelijk en goed voor je huid. Het is een geschikt masker voor alle huidtypes. Als je niet van honing houd kan je ook Yoghurt gebruiken. Dat geeft een heerlijk fris gevoel.

Goede meiden films. Je hebt de klassiekers als Mean Girls en Devil Wears Prada, maar je kan ook beginnen aan een nieuwe serie of een aflevering van je favoriete serie. Ik heb een tijdje terug een artikel geschreven over mijn lievelingsseries. Die kan je even opzoeken als je wat inspiratie nodig hebt.

Een lekkere body butter of body lotion. Verzorg je benen en armen goed. Zeker in de winter kan je huid wel wat extra hulp gebruiken. Mijn favoriete zijn de body butters van The Body Shop. Die gebruik ik elke dag. Ben je benieuwd naar mijn Body Shop favorieten? Ook daarover staan meerdere artikelen op mijn blog. Binnenkort komt er een Body Shop tag!

Eten! Je hebt nu twee keuzes. Of je eet jezelf helemaal rond aan alles wat ongezond en vet is. Of je maakt allemaal fruit. Ik laat dit altijd afhangen van hoe ik me voel. Heb ik zin om gezond te doen, eet ik fruit. Maar voel ik me rot of wil ik mezelf echt even verwennen kies ik voor lekkere ongezonde dingen.

Als laatst, neem een douche of een bad om het af te sluiten. Als je met je vriendinnen bent is dit misschien niet zo’n goed idee, maar als je alleen bent is dit echt heerlijk. Je spoelt je maskertje er lekker af. Ik kan me voorstellen dat je de hele avond in bed hebt gelegen tijdens het serie kijken en een lekkere douche daarna is goddelijk!

Dit waren mijn ideeën en dit is een beetje mijn routine voor als ik een beetje tijd voor me zelf nodig heb. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad en zou het heel leuk vinden als je ideeën achterlieten in de comments. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: